Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Liity sisäpiiriin
Takaisin blogin etusivulle
ihonhoito
Miksi suosittelen valoimpulssihoitoa?
1.18.2022 11:00

Valoimpulssi eli IPL (intense pulsed light) on ehdottomasti valikoimani tehokkaimpia hoitoja. Sillä asikkaat saavat avun esim. ihon kiinteytykseen jo kuukaudessa, akne ja ruusufinni rauhoittuu nopeammin sekä päästään eroon karvoista pidemmäksi aikaa pysyvällä karvanpoistolla. Jos olet tuskastunut esimerkiksi juuri mainitsemiini iho-ongelmiin, jatka lukemista ja katso olisiko valoimpulssi hyvä vaihtoehto. Valoimpulssilla voidaan hoitaa myös muita iho-ongelmia, niistä lisää alempana.

Miksi suosin valoimpulssia?

Yksinkertaisesti siksi, että sillä saa tuloksia nopeasti ja varmasti. Se on hyvä hoito auttamaan asiakkaita nopeasti kohti unelmien ihoa ja varsinkin kun ihon kunto kyllästyttää ja tekee mieli luovuttaa. Silloin valoimpulssin tuomat nopeat tulokset, antavat taas uskoa siihen, että ihon kunto voi olla parempi. Tällöin asiakkaat jaksavat taas hoitaa ihoa myös kotona, jolloin tulokset tulevat olemaan huikeita.

IPL hoidot ovat nopeita tehdä eikä asiakkaalle jää mustelmia tai muita reaktioita, joita pitäisi piilotella pitkään. Ainoat mitä näistä hoidoista tulee on ihon punoitus tai turvotus, joka kestää enintään seuraavaan päivän. Nämä seuraavaan päivään kestävä punoitus tai turvotus on usein vain jos hoidetaan verisuonia tai ruusufinniä. Muilla kokemukseni mukaan punoitus lähtee joko ennen kuin ovat hoitolani ovesta ulkona tai sitten saman illan aikana.

Ensimmäiset juonteet kasvoilla, kuinka reagoida niihin?

Mitä kaikkea valoimpulssilla voidaan hoitaa?

Näillä hoidoilla pystytään moneen. Ainakin omalla laitteellani, sillä siinä vaihdamme käsittelykappaletta sekä ohjelmaa, sen mukaan mitä asiaa hoidetaan. Näin saadaan maksimaaliset tulokset ilman, että tehoja täytyy laittaa niin korkealle että hoidosta tulee todella epämiellyttävää tai että tarvitsee pelätä vaurioita muissa kudoksissa. Eniten hoitolassani hoidan ihon kiinteytystä, kasvojen näkyviä verisuonia, ruusufinniä, akne sekä pysyvää karvanpoistoa. Kuitenkin on mahdollista hoitaa myös pieniä mansikkaluomia, tuoreita arpia sekä pigmenttiä.

Itse tykkään eniten hoitaa tuoreita ruhjeita, jotta arpia ei edes syntyisi sekä ihon kiinteytys on aina antoisaa.

Miltä hoito tuntuu ja mitä se tekee ihossa?

Hoito tuntuu kuumalta kuminauhan rätsäisyltä. Se on siis yhtä nopea tunne. Näitä "shotteja" annetaan vieri viereen ja käydään hoidettava alue kerran läpi. Kasvojen käsittelyssä saatamme käydä muutaman kerran saman kohdan jos hoidettavalla alueella on useampia hoitoa vaativia asioita. Esimerkiksi ihon kiinteytys tehdään kauttaaltaan ja samalla alueella voidaan hoitaa myös näkyvät verisuonet. Kasvojen hoitamisessa ihon alkupuhdistuksesta, valoimpulssikäsittelystä loppuvoiteeseen menee aikaa noin 20-30min. Riippuen paljonko käsitellään.

Ihon kiinteytyksessä valo aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Verisuonten hoidossa valon lämpö saa verisuonen ns. poksahtamaan ja aineenvaihdunta vie sen pois. Jos käsitellään karvoja valon lämpä kulkeutuu karvan väriä pitkin karvatuppeen, jossa lämpö tuhoaa karvatupen.

Valoimpulssi on siis tehokas hoito, joka ei jätä juurikaan jälkiä joiden parantumista joutuisi odottelemaan ennen tulosten syntyä. Siksi siinä on helppo käydä milloin vain ja hoito on nopea. Tuloksia saa aina jo ensimmäisestä hoidosta alkaen. Eikä sinun täydy sitoutua käymään monta monta hoitoa pienellä aikavälillä. Vaan käyt 1-3 kertaa kuukauden välein.

Varaa oma hoitosi tästä

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy