Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Takaisin blogin etusivulle
Ihonhoito
Aloita matka kohti tervettä ihoa ilman isoa budjettia
3.21.2024 10:05
Appelsiinin puolikkaita keltaisella taustalla.

Ihonhoidon kuvitellaan olevan iso investointi johon moni ei halua lähteä. Ymmärrettävää, mutta aina ei välttämättä tarvita edes isoa budjettia, jotta pääsee aloittamaan tehokkaan ihonhoitamisen kotona. Kotihoito on erittäin tärkeässä roolissa, kun halutaan hoitaa ihossa niin sanottuja ongelma kohtia, oli ne sitten ihon kirkastus, juonteet tai vaikka akne. Monesti asiakkaiden kanssa tehdään hoitosuunnitelma johon kuuluu asiakkaan budjetin huomioiminen. Tällöin tarkastellaan ihoa ja mietitään mikä on se isoin asia, joka korjaantuu edes osittain jo yhdellä tuotteella. Aion kertoa tässä kirjoituksessa 3 tuotetta, jotka tarvitset säännölliseen ja tehokkaaseen ihonhoitamiseen. Joidenkin iho voi kaivata tämän lisäksi tehotuotteita kuten esimerkiksi pigmentin hoitamiseen, mutta näillä tuotteilla pääsee jo todella hyvään alkuun ja alkaa nähdä tuloksia ilman isoa budjettia. Kerron myös miten ostat tuotteita budjetilla.

Etkö tiedä miten hoitaa omaa ihoasi? Autan sinua mielelläni Ihonhoidon etäkonsultaation muodossa.

3 tuotetta, joilla aloitat tehokkaan ihonhoidon

  • Ihontyypillesi sopiva puhdistus
  • Kuorinta
  • Tehovoide / öljy

Ihotyypillesi sopiva puhdistus kuulostaa tylsältä eikä tuo tuloksia. Mutta jos puhdistusaine on vääränlainen se voi tehdä ihollesi enemmänkin hallaa. Esimerkiksi jos käytät liian voimakasta puhdistusta aamuin illoin, ihosi pH kärsii ja se voi johtaa erilaisiin iho-ongelmiin kuten aknen tai ruusufinnin pahenemiseen. Ihon palautuiminen tästä vie noin 18 tuntia. Oikeanlainen puhdistusaine ei hajota ihosi suojakerrointa vaan päinvastoin suojelee sitä hoitaen samalla.

Kuorinta auttaa ihoasi vastaanottamaan tehoaineet paremmin. Tällöin saat kaiken hyödyn irti yhdestä tehotuotteesta, jota käytät. Kuorintaa ei tarvitse käyttää usein, joten tämä tuote kestää sinulla pitkään. Muista kuitenkin käyttää tuote purkin kyljessä annetun ajan sisällä. Voit myös käyttää kasvovettä, joka kuorii hellästi ja valmistaa näin aina ihosi vastaanottavaiseksi ennen tehotuotetta.

Tehovoide / öljy tulee valita ihosi isoimman ongelman mukaan. Jos ihollasi ei ole mitään huomattavia ongelmia voit keskittyä ihon kosteuttamiseen ja vahvistamiseen. Tämä koskee varsinkin nuoria, joilla iho useimmiten on nätti ja terve.

Suosin aina A-, C-, ja E-vitamiini pohjaisia tuotteita. A-vitamiini on ainesosa, joka pystyy tekemään positiivisia muutoksia ihosolun DNA:han, vahvistaen ja korjaten mahdollisia ongelmia. A-vitamiinin hyödyt olen nähnyt kaikilla asiakkaillani, jotka ovat sitä alkaneet käyttää. Usein kuulen asiakkaiden sanovan, että iho näyttää huomattavasti paremmalta, mutta he eivät osaa sanoa mikä siinä näyttää erilaiselta. Se johtuu siitä, että A-vitamiini korjaa niin monta asiaa, kun se nostaa ihosi a-vitamiini varastoa.

Voide on nyt ihonhoitosi keskipiste, johon sinun tulisi keskittyä. Suosittelen satsaamaan tähän hieman rahaa jos tavoitteenasi on terve ja hyvinvoiva iho. Tämä tuote on se joka tekee muutoksia ihossa eikä sitä pestä pois, jolloin voisi tuntua, että raha valuu viemäristä alas. Käydäämpä siis läpi miten voisit budjetoida näiden kolmen tuotteen hankinnan.

Riippuen ihosta, mutta olen sitä mieltä, että halvempiakin puhdistusaineita löytyy eikä ne välttämättä ole mitenkään huonoja. Ihosi kyllä näyttää jos puhdistusaine ei jostain syystä sovi sinulle. Aloita siis etsimällä itsellesi hyvä puhdistusaine, joka menee budjettiisi. Sinulla ehkä on jo jotain kuorintaa ja voidetta valmiina. Seuraava hankinta olisi tehovoide. Voit hankkia sen seuraavassa kuussa, jotta sinun ei tarvitse kerralla ostaa kaikkea ja ehdit kerryttää budjettiasi. Lopuksi voit ostaa kuorivvan tuotteen. Kun et osta kaikkea kerralla, säästyt tilanteelta jossa kaikki tuotteet loppuvat yhtäaikaa ja niiden uudelleen ostaminen on taas iso kulu.

Ihonhoidon aloittaminen ei ole tämän ihmeellisempää, etkä todellakaan tarvitse montaa eri tuotetta. Pääset näillä kolmella tuotteella erinomaiseen alkuun, johon voit tarvittaessa ajankuluessa hankkia lisää täsmätuotteita jos ihosi sitä vaatii. Haluan muistuttaa, että ihonhoidossa hyvät raaka-aineet maksavat enemmän ja jos niitä on tuotteessa paljon, sen hinta ymmärrettävästi nousee. Halvemmissakin tuotteissa voi olla hyvä raaka-aine, joka toimii, mutta niitä ei ole montaa erilaista samassa tuotteessa.

Haluatko tehostartin kohti täydellistä ihoa? Liity sisäpiiriini ja saat ilmaiseksi oppaan Täydellinen iho viikossa.

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy