Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Takaisin blogin etusivulle
Ihonhoito
Miksi silmäluomet turpoavat yöllä?
3.21.2024 10:05
Appelsiinin puolikkaita keltaisella taustalla.

Onko tämä sulle tuttua?

Heräät aamulla ja avaat silmät. Mutta hetkonen! Eihän ne oikein tahdo aueta. Peilistäkin, kun katsot niin silmäluomet ovat pallot sekä silmien alla ostoskassit pullottaa. Ei olisi aikaa tällaiseen ennen töihin lähtöä, mutta miten nyt meikkaat hienot kissarajaukset turvonneisiin silmiin? Hankalasti ainakin.

Tuttua? KYLLÄ!

Jos tämä tilanne ei käy joka päivä niin vähintäänkin joskus. Pikkujoulut, paljuilta, mässyilta, ne hirmu hyvät ja terveelliset lehtikaalitsipsit illalla.. You name it!

Käydäänpä siis läpi miksi silmienympärysiho turpoaa yön aikana.
Tämän jälkeen osaat vältellä turpeita silmiä aamulla ja hehkua kivan illan jälkeen vielä aamullakin!

Ennen kuin kerron kuinka vältyt aamuisin turvonneilta silmiltä niin esittelen sinulle nopeasti miten voit liittyä mukaan Beauty By Senjan sisäpiiriin.

Sisäpiirissä saat säännöllisesti sähköpostin muistuttamaan sinua näistä blogipostauksista, mutta sisäpiirissä saat myös ihonhoitovinkkejä, joita en jaa täällä tai muualla. Liittymällä mukaan saat 3 PARASTA vinkkiä saada rutiini ihon hoitamiseen. Sekä ohjeet, mitä sinun tulisi tehdä ihollesi päivän aikana!

Näillä liittymislahjoilla haluan auttaa sinua pääsemään hyvään alkuun ihon hoitamisessa kotona. Sisäpiiriin pääset liittymään ruudun oikealta alareunasta kohdasta "Liity sisäpiiriin".

Vaikka hehkuva iho onkin ihanaa niin muistutan, että jatkuvasti turvonnut silmänympärysiho ei välttämättä enää palaudu entiselleen. Niin kuin ei myöskään, jo kerran puhallettu ilmapallo, palaa pieneksi ja tasaiseksi vaan se jää venyneeksi ja kurttuiseksi.

Miksi siis silmäluomet turpoavat yöllä?
  • Olet syönyt suolaista illalla, joka kerää nestettä kehoosi
  • Käytit tehokasta silmänympärystuotetta.
  • Joit alkoholia
  • Et juonut tarpeeksi vettä edellisenä päivänä
  • Et nukkunut tarpeeksi tai tarpeeksi rentouttavaa unta.

Nämä syyt jo itsessään kertovat miten ehkäiset tätä aamuista tilannetta silmissäsi. Jotkin tuotteet ovat niin tehokkaita, että ne voivat aiheuttaa reaktioita hetkellisesti silmänympäryksiin. Tällöin voit kokeilla saman sarjan eri tuotetta tai kokeile käyttää tuotetta aamuisin. Muista kysyä neuvoa ihonhoidon ammattilaiselta! Näin et hukkaa rahojasi.

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy