Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Takaisin blogin etusivulle
Ihonhoito
Näin löydät ihonhoidon motivaation ja alat saamaan tuloksia
3.21.2024 10:05
Appelsiinin puolikkaita keltaisella taustalla.

Onko sinulla ihossasi asia, josta haluat pitää kiinni kuten sen kirkkaus ja juonteettomuus? Vai onko ihossasi asia josta haluaisit ehkä päästä eroon, kuten finnit tai juonteet? Meillä jokaisella on usein asia iholla, josta haluamme päästä eroon tai sitten ihossamme on paljon hyviä asioita joista haluamme pitää kiinni. Tämä tarve tai toive antaa motivaatiota ihonhoitoon. Mutta yksistään se ei aina riitä. Tiedän kokemuksesta, että vaikka haluaa jotakin kovasti, mutta jos ei saa sen toteuttamiseen tukea, toteutus ontuu tai voi jäädä kokonaan tapahtumatta. Kerron sinulle muutaman vinkin, joilla saat ihonhoitoosi rutiinin takaisin sekä motivaatiota tuloksen saavuttamiseksi.

Tiedä mistä lähteä liikkeelle

Tuloksia ei tule jos sinulla ei ole oikeita menetelmiä hallussa. Hirmu hyvä vertaus on, että et voi saada kuivasta ihosta kosteutettua ja terveen näköistä käyttämällä sekaihon tai rasvaisen ihon tuotteita. Tällöin tuotteet eivät palvele ihosi suurinta tarvetta, joka on kosteutus, vaan päinvastoin. Varmistu siis siitä, että käytät juuri omalle ihollesi oikeita tuotteita. Tarkastele ihoasi, mitä sieltä löydät. Voit käydä esim. kosmetiikkaliikkeessä tai kauneushoitolassa kysymässä apua oikeiden tuotteiden valintaan.

Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus varata minulle etäkonsultaatio? Autan sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja kerron kuinka hoidat ihoasi tehokkaasti jatkossa. Varaa aikasi täältä.

Luo itsellesi rutiini

Luotan itse rutiinien voimaan! Meillä kaikilla on varmasti elämässä jonkinlaisia rutiineja, joiden takia / avulla teemme asioita puolihuomaamatta. Joillakin se on siivouspäivä lauantaina tai asiat jotka teet joka ilta ennen nukkumaan menoa kuten hampaiden pesu ja herätyksen asettaminen seuraavalle aamulle. Kun asioita tekee rutiinin mukaisesta, se tulee tehtyä nopeasti ja tehokkaasti. Siksi suosittelen kehittämään simppelin ihonhoitorutiinin, joka sinun on helppo toteuttaa. Esimerkiksi näin:

  • Aamulla hampaidenpesun yhteydessä huuhtele kasvot vedellä silloin kun muutenkin poistaisit hammastahnan jämät suupielistä.
  • Valitse hemmottelupäivä viikosta jolloin teet ihollesi kuorinnan tai vaikka mikroneulauksen. Onko se saunaillan yhteydessä helppo muistaa?
  • Jos käyt illalla suihkussa, pese kasvot samalla kerralla. Niin kuin myös ehkä puet päällesi, levitä ihonhoitotuotteet. Aseta ne sellaiseen järjestykseen, että niitä on helppo käyttää.

Aloita pienestä ja kasvata rutiinia vähän kerrallaan. Laita tuotteet helposti saataville sekä näkyville josta muistat ne varmasti.

Muistuta itseäsi halutusta tuloksesta

Niinhän se menee, että jos unohtaa mitä kohti tavoittelee, sen eteen ei muista tehdä töitä. Nykyään puhelimiin on helppo laittaa muistutuksia tai jos tykkäät käyttää perinteistä kalenteria, niin sinnekin pari muistutusta jo tulevaisuuteen auttaa sinua muistamaan miksi alun perin aloitit ihonhoidon matkasi. On inhimillistä unohtaa keskittyä siihen yhteen asiaan, kun on mielessä monta muutakin juttua.

Halutun tuloksen kirjoittaminen muiden tavoitteiden joukkoon on paras tapa keskittyä. Voit aina palata siihen eikä sinun tarvitse kuormittaa päätäsi miettimällä olenko tehnyt kaiken mitä piti tai olenpa tehnyt huonosti, kun en joka hetki ajattele tavoitteen saavuttamista (et myöskään rutiinien myötä ajattele tavoitteen saavuttamista niin paljon, koska tulokset tapahtuu kuin itsestään).

Ihonhoito on usein matka, jonka aikana saat tuloksia huomaamatta. Kun näitä tuloksia ei välttämättä huomaa, motivaatiokin karkaa. Siksi ennen ja jälkeen kuvien ottaminen on hyvä tapa seurata tulosten syntyä sekä antamaan sinulle aina lisää motivaatiota jatkaa. Jos haluat lisää hellävaraisia muistutuksia mennä kohti unelmiesi ihoa, liity mukaan sisäpiiriin. Saat säännöllisesti viestin, jonka jälkeen olet taas motivoitunut jatkamaan ihosi hoitamista säännöllisesti. Saat myös vinkkejä ja tiedon uusimmasta blogitekstistä. Liity mukaan ja saat oppaan kuinka saada täydellinen iho viikossa!

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy