Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Takaisin blogin etusivulle
Kauneus
Kauneudenhoitoa Jyväskylässä
Senja
3.22.2024 11:47
Appelsiinin puolikkaita keltaisella taustalla.

Tervetuloa lukemaan Beauty By Senjan blogia!

Blogini kertoo kaikkea ihonhoitoon kauneudenhoitoon liittyvästä. Blogini eroaa useimmista kauneusblogeista siinä, että tätä kirjoittaa alansa ammattilainen.

Olen siis Senja ja olen valmistunut kosmetologiksi 2016 eikä oppiminen ole siihen loppunut. Rakastan auttaa asiakkaitani saavuttamaan sekä pitämään terveen ja hehkuvan ihon. Siksi hoitolani yksi motoista onkin:

"Kaunis iho ei tarvitse filtteriä."

Olen erittäin kiinnostunut ihonhoidosta ja erityisesti iho-ongelmien hoitaminen tuo minulle virtaa päivään. On myös ihanaa auttaa asiakkaita saamaan nuorekas iho! Tässä aiheessa teemmekin monesti yhteistyötä sairaanhoitajamme kanssa. Hänen palveluistaan löytyy mm. mesolangat ja täyteainehoidot. Niistä voit halutessasi käydä lukemassa lisää osoitteesta www.littlesecret.fi.

Vaikka hoitoni ovat tehokkaita, en silti unohda asiakkaiden rentoutumista. Ei ole epätavallista jos asiakkaani kertoo hoidon jälkeen nukahtaneensa lämpimän peiton alle. Siksi toinen mottoni onkin:

" On kauneusunien aika."

" It is time for beauty sleep."

Blogillani haluan auttaa Sinua ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä!

Tule siis rohkeasti esittämään kysymyksiä, jotka mietityttävät ihon hoitamisessa tai vaikka kauneustrendeissä! Voit olla yhteydessä esimerkiksi instagramissa, josta löydät minut nimellä @beautybysenja. Samalla nimellä löydät minut myös facebookista.

Nähdään seuraavassa blogitekstissä!

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy