Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Liity sisäpiiriin
Takaisin blogin etusivulle
Ihonhoito vauva-arjessa
Tee edes nämä ihonhoitorutiinit vauva-arjessa
8.17.2021 11:05

Haluan myöntää sinulle HETI, että minulla ei ole lapsia enkä ole kokenut tätä kiireistä aikaa pienen vauvan kanssa tai pienten lasten kanssa.

Mutta mitä olen asiakkailtani kuullut, niin oman ihon hoitaminen voi jäädä vähäiseksi vauva-arjessa. Mutta hormonit hyrrää tuoden mahdollisesti näppyjä tai muuten omituisia iho-oireita. Ja itsestäänkin olisi kiva pitää huolta, kun sen muistaa.

Oletko samaa mieltä? Jaa somessa oma kantasi ja merkitse @beautybysenja. Keskustellaan yhdessä!

Mitkä ihonhoidon rutiinit on tärkeä säilyttää vaikka kiirettä ja väsymystä olisi?
  • Puhdista kasvot 2 kertaa päivässä.
  • Kosteuta
  • Kuori iho kerran viikossa.

Aika lyhyt lista vai mitä?

Uskon, että sinä superäiti pystyt myös näihin! Avataanpa näitä rutiineja.

Kasvojen puhdistus kaksi kertaa päivässä. Tehdään tämä helpoimman kautta. Jos sinulla ei ole kovasti epäpuhtauksia niin vesipesu aamuisin. Jos vielä joudut oikaisemaan kurveja niin pelkkä kasvovedellä pyyhkiminen riittää. Mutta muista, että kasvovedet ovat ensimmäinen askel ihon hoitamisessa, ei viimeinen askel ihon puhdistamisessa.

Kosteuta. Kasvoveden jälkeen kosteuta iho ja sipaise vielä aurinkosuoja. Siinä se! Eikä mennyt kauaa. Lupaan sen.

Toista sama setti illalla, kun pienokainen on nukahtanut. Ota tämä omana aikana, jolloin keskityt vain itseesi. Tämä on sinun hemmotteluhetki! Muista hyvä puhdistus, hyväkään voide ei ole niin hyvä likaisella iholla. Sipaise kasvovettä valmistelemaan ihosi seuraavia hoitotuotteita varten. Levitä silmänympärysvoide ja kosteusvoide. Aurinkosuojaa et tarvitse illalla!

Kuori iho kerran viikossa. Suosittelen valitsemaan päivän ja ajankohdan päivästä jolloin kuorit ihosi. Näin muistat milloin teit sen viimeksi ja saat siitä rutiinin joka ei unohdu.

Hormonaalinen akne

Tämä on ihan oma aiheensa, mutta käydään sitäkin hieman läpi. Puhdistaminen on äärimmäisen tärkeää, mutta palauta ihon kosteustasapaino sekä pH normaaliksi kasvovedellä ja hyvällä hoitovoiteella. Näin ihosi ei ala tuottaa enemmän talia kosteuttamaan ihoa, jos sen kosteustasapaino järkkyy. Pelkäätkö, että jää arpia? Hoida ihoasi niin, että finnit ja ihonalaiset isot tulehdukset eivät pääsisi ryöpsähtämään. Keskity ihon vahvistamiseen ja vasta näppyjen kadottua, voit alkaa enemmän hoitaa mahdollisia arpia.

Olet äiti, jonka tehtävä on hoitaa ja kasvattaa lastasi. Mutta äiditkin tarvitsevat omaa aikaa ja vaikka kuulostaa pinnalliselta niin me kaikki haluamme näyttää mahdollisimman hyvältä ja terveeltä. Ota siis kokeiluun viikon ajan nämä rutiinit, sitoudu niihin ja nauti!

Ps. sisäpiirin jäseneksi pääJättämällä minulle sähköpostiosoitteesi, saat säännöllisesti muistutuksen näistä blogiteksteistä, vinkkejä ja salaisuuksia joita en jaa muualla. Samalla saat ilmaisen oppaan kuinka saada täydellinen iho viikossa.

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy