Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Takaisin blogin etusivulle
Nanoneulaus
Nanoneulaus on uusi Tuhkimo-hoito
3.26.2024 9:32
Appelsiinin puolikkaita keltaisella taustalla.

Nanoneulaus on uusi Tuhkimo-hoito, joka jättää ihosi kauniin täyteläiseksi, sileäksi ja kirkkaaksi. Sen tuomat tulokset tulevat kivuttomasti ja tehokkaasti. Nanoneulauksella voidaan hoitaa esimerkiksi ikääntymistä, pintakuivuutta, laajentuneita ihohuokosia, aknea, ruusufinniä ja pigmenttiä. Hoidon teho tulee valituista seerumeista, jotka neulojen ansiosta vaikuttavat syvemmällä ihossa.

Mikä on nanoneulaus?

Ehkä olet kuullut mikroneulauksesta, mutta nanoneulaus on ihan tuntematon. Se on aika uusi hoito ihonhoidon alalla, varsinkin Suomessa. Tässä neulauksessa käytetään nanopunktioita, jotka luovat erittäin pieniä reikiä ihoon. Neulat ovat niin lyhyitä, että ne eivät aiheuta kipua. Laitteen hoitokärjen säiliöstä iholle tulee seerumeista sekoitettu cocktail eli Meso-cocktail. Hoitokärjen kautta tuleva seerumi menee hygieenisesti suoraan epidermiksen keskelle ihoon ja imeytyy sieltä syvempiin ihon kerroksiin vaikuttamaan. Hoidon teho tuleekin käytettävistä seerumeista ja siitä, että nanopunktioita tehdään todella paljon ihoon. Näin seerumilla on mahdollisimman monta reikää josta mennä syvemmälle ihoon. Kun meso-cocktail pääsee ihon sisään, on se paljon tehokkaampi kuin vaikuttaessaan vain ihon pinnalla.

Joko seuraat minua Instagramissa? Käy ottamassa tili seurantaan, niin näet viimeisimmät kuulumiset ja mahdolliset ennen ja jälkeen kuvat.

Nanoneulaus on kivuton neulaus

Kuulostaa vähän liiankin hyvältä vai mitä? Miten jokin hoito, jossa käytetään neuloja ja luvataan vielä kaunis, elinvoimainen ja tasainen iho voi olla kivuton? Se johtuu todella lyhyistä neuloista. Hoitopäässä niitä on 137 ja neulojen pituus on 0,05mm.  Hoito tuntuu niin kuin sähköhammasharjalla käytäisiin ihoa läpi. Ohuilla ihoalueilla kuten esimerkiksi silmänympärysiho ja huulet voi tuntua pientä epämukavuutta, mutta ei kipua.

Mitä nanoneulaus hoitoon kuuluu?

Tarjoamani nanoneulaus kasvohoito aloitetaan alkupuhdistuksella. Tämän jälkeen katson ihosi läpi ja päätämme yhdessä toiveitasi kuunnellen mitä seerumeita käytämme neulauksessa. Sen jälkeen iho kuoritaan, jotta saamme kauniin uuden ihon esiin, kuolleen ihosolukon alta. Uskon myös että lyhyet neulat läpäisevät myös ihon tehokkaammin kuorinnan jälkeen. Kuorinnan jälkeen iho vielä puhdistetaan siihen tarkoitetulla puhdistusaineella, jonka jälkeen iho on valmis neulattavaksi.

Neulauksessa käsitellään iho alueittain. Käsittelemme kasvot sekä kaulan. Neulauksen jälkeen iholle laitetaan naamio sekä hoitovoiteet. Iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen, mutta usein punoitus loppuu jo naamion aikana. Ei siis ole tarvetta odottaa lomaa, jotta voit tulla hoitoon. Pieni punoitus voi kestää iltaan asti tai lähteä pois saman tien.

Kotihoito hoidon jälkeen

Ihonhoito kotona seuraavan vuorokauden aikana on helppoa. Hoidon jälkeen samana päivänä sinun ei tarvitse tehdä ihollesi mitään. Et saa laittaa siihen kosmetiikkaa etkä pestä sitä, myöskin hikoilu on kielletty. Sauna ja treeni saa jäädä seuraavaan päivän loppupuolelle odottamaan.

Illan aikana sinun tulee ainoastaan vaihtaa tyynyliina sekä pyyhe puhtaaseen. Jos käytät meikkiä, pese illalla meikkivälineet aamuksi valmiiksi. Seuraavana aamuna voit pestä ihosi vedellä ja laittaa ihonhoitotuotteet sekä meikin kunhan käytät puhtaita välineitä. Itse suosittelen kuitenkin antamaan ihon hengittää 24h hoidon jälkeen ilman mitään kosmetiikkaa.

Hikiliikunta on kielletty hoidon jälkeen 24h. Voit siis ihan hyvin käydä treenaamassa ennen hoitoon tuloasi ja jatkaa treenejä seuraavan päivän loppupuolella.

Nanoneulaus on helppo ja nopea hoito, joka saa sinut tuntemaan hehkuvalta omassa ihossa. Seuraavana aamuna iho on tasainen ja näyttää upealta!

Jäikö jokin mietityttämään tai haluaisitko heti varata ajan? Täältä löydät yhteystietoni :)

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy