Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Takaisin blogin etusivulle
Ihonhoito
Käytä kasvoöljyjä oikein, kuiva ihosi kiittää!
3.21.2024 10:05
Appelsiinin puolikkaita keltaisella taustalla.

Käytätkö öljyä ihon kosteuttamiseen?

Öljy on monelle tuttu ihon kosteuttaja ja vanha kikka se onkin. Kuiva iho hilseilee, kirvelee, kutiaa ja saa ihon näyttämään vanhemmalta kuin se on. Ei kiva siis.

Kuiva iho kasvoilla voi punoittaa herkästi tai meikatessa tulos on epätasainen ja kuivuus huutaa meikin läpi. Vartalon kuivuudessa iho voi kutista ja siitä tuleekin oikein kauniit säihkysääret, kun yöllä huomaamatta on raapinut ne ruville.. Kyllä, kokemuksen syvä rintaääni se täällä puhuu. Kerron sinulle tässä kirjoituksessa mikä on yleisin moka, jonka moni tekee öljyä käyttäessä. Luettuasi ymmärrät miksi tämän virheen korjaaminen vie ihosi kosteuttamisen uudelle tasolle!

Onneksi oikeanlaiset ihonhoitorutiinit auttavat ylläpitämään kosteustasapainoa iholla. Liity sisäpiirin jäseneksi, saat sähköpostiisi ilmaisen oppaan Täydellinen iho viikossa.

Jos olet koskaan aiemmin kokeillut öljyä ihollesi niin huomaat ehkä, että se ei imeydy ihoon niin hyvin. Ihosi jää kiilteleväksi. Tämä johtuu usein siitä, että öljyissä molekyylit ovat niin isoja ettei ne pääse läpäisemään ihoa. Onneksi se on osattu ottaa huomioon kasvoöljyjä tehdessä. Yleisin moka on, että öljy laitetaan ennen kevyempiä hoitotuotteita kuten seerumia tai kasvovoidetta. Isomolekyylinen öljy blokkaa muiden hoitotuotteiden tien iholle. Tällöin et saa kaikkea hyötyä tuotteistasi irti.

Öljyn yksi tarkoitus on nimenomaan tehdä kalvo iholle. Tämä kalvo estää kosteutta haihtumasta iholtasi. Kuiva iho ei pysty samalla tavalla varastoimaan kosteutta vaan päästää sitä haihtumaan.

Näin saat ihollesi kosteutta tehokkaasti:
  • Levitä ihollesi kosteuttava tehoseerumi
  • Levitä hoitava voiteesi
  • Levitä näiden päälle öljy

Näin ihosi saa parhaiten kosteutta ja pidettyä sen siellä. Öljy itsessäänkin vielä tuo hyviä ominaisuuksia ihollesi, riippuen mitä öljyä käytät. Jos sinulla ei ole kosteuttavaa voidetta, jota laittaa ennen öljyä niin itse öljy estää kuitenkin sen kosteuden haihtumisen.

Jos et vielä ehtinyt liittyä sisäpiiriin ja samaan ylempänä mainittuja etuja, niin pääset liittymään sinne oikealta alareunasta!

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy