Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Takaisin blogin etusivulle
Ihonhoito
Yksi tehoaine tummille silmänalusille!
3.21.2024 10:05
Appelsiinin puolikkaita keltaisella taustalla.
Haluatko tietää mikä on minun, ihonhoidon ammattilaisen, suurin ongelma kasvojen iholla?

.... Sen ehkä arvasit otsikosta, mutta suurin ongelmani on TUMMAT silmänaluset!

Jos sinullakin on aina tummat silmänaluset niin tiedät mistä puhun, kun sanon että tummat silmänaluset voivat olla iso itsevarmuuden tappaja. Tiedän sen tunteen, kun heräät aamulla ja iho on tasainen yön korjaavien vaikutusten jälkeen. Ja mietit ehkä, että en tarvitse tänään meikkiä. Kunnes katse kohdistuu niihin tummuutta huokuviin silmänalusiin... Jep, ne on pakko meikata ettet näytä siltä kuin olisit valvonut rankan yön.

Onneksi kuitenkin löysit tänne blogitekstiin, sillä aion kertoa sinulle yhden superaineen, joka kirkastaa katsettasi!

Saat alkaa haaveilemaan ja pian elämään elämää, jossa näytät hehkuvalta arkena heti herättyäsi. Uskon, että sinulla on motivaatio kohdallaan ja sen takia tulet saamaan tuloksia ihossasi! Saat jatkossa valita, haluatko meikata vai et. Sen valinnan teet itse. Koska joskus on ihanaa tehdä kaunis meikki oikein ajan kanssa!

Ennen kuin kerron sinulle mikä tämä ihmeaine on, niin muistutan sinua liittymään Beauty By Senjan sisäpiiriin. Sinne pääset liittymään antamalla sähköpostiosoitteesi, jotta saat jatkossa ensimmäisenä tiedon uudesta blogipostauksesta, lisävinkeistä ihonhoidossa (mitä en jaa muualla) ja saat motivaatiota pitämään huolta omasta ihostasi! Liittymään mukaan pääset alaoikeilta kohdasta _Liity sisäpiiriin_ . Saat heti sähköpostiisi 3 PARASTA vinkkiä ihonhoidon rutiinin löytämiseksi. Sen lisäksi saat vaiheet jokapäiväiseen ihon hoitamiseen!

Eli mikä on tämä tehoaine, joka tulee auttamaan sinua? Se on C-vitamiini!

C-vitamiini auttaa verisuonimuutoksiin, jotka voivat aiheuttavat tummia silmänalusia. Silmänympärysiho on kuusi kertaa ohuempaa kuin muu iho kasvoilla. Tämän takia siitä voi helposti kuultaa verisuonet läpi. Ikääntyessä iho ohenee, jolloin saatat saada tummuutta silmien ympärille. C-vitamiini toimii myös antioksidanttina eli se puolustaa ihoa vapailta radikaaleilta kuten auringonvalolta ja ilmansaasteilta.

Toki saatat olla nukkunut yösi huonosti, joka näkyy tummuutena tai olet stressaantunut, jolloin et välttämättä saa nukuttua rauhallista syvää unta. Tummuudelle voi olla eri syitä ja jos koet että esim. äkillinen tummuus ei ole normaalia, ole yhteydessä lääkäriisi.

C-vitamiini auttaa siis sinua pitämään ihon kirkkaana. Saat sitä monipuolisesta ravinnosta sekä voit käyttää ihonhoitotuotteita paikallisesti. Sanonkin aina, että lisäravinteet ja monipuolinen ruokavalio ei löydä siihen tiettyyn ongelmakohtaan ja lataa siihen kaikkea voimaansa. Joten täsmäavun löydät kunnollisesta tuotteesta, joka levitetään nimenomaan paikallisesti.

Jos sinulla on tummat silmänaluset ja turvonneet silmät aamuisin niin käy lukemassa vielä 5 syytä turvonneisiin silmiin edellisestä blogitekstistä! Sen löydät tämän tekstin alta.

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy