Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Takaisin blogin etusivulle
Ihonhoito
Kuinka saada täydellinen iho viikossa?
3.21.2024 10:05
Appelsiinin puolikkaita keltaisella taustalla.

Kuinka saat täydellisen ihon viikossa esimerkiksi jos sinulla on tulossa juhlat. Siinäpä vasta onkin haaste, sillä iho uusiutuu noin neljässä viikossa. Tätä prosessia ei pysty nopeuttamaan niin paljoa, mutta näkyviä tuloksia on mahdollista saada myös viikossa. Kerron sinulle muutamat tärkeimmät asiat, joilla saat viikossa ihon kuulaammaksi ja hehkuvaksi.

Kuuluthan jo sisäpiiriini? Sisäpiirissä saat mm. ihonhoitovinkkejä ja muistutuksen uusimmasta blogikirjoituksesta. Kun liityt mukaan saat oppaan Täydellinen iho viikossa.

Ensimmäisenä lähdetään liikkeelle siitä, että sinulla on hyvä alusta lähteä hoitamaan ihoasi. Ei ole väliä mitä hoitotuotteita laitat, jos ihosi ei ole vastaanottavainen, tällöin et tule saamaan maksimaalisia tuloksia tuotteista. Valmista siis ihosi aina hyvällä ihotyypin mukaisella puhdistuksella aamuin illoin. Tee myös kuorinta jo nyt heti viikon alussa. Iholtasi lähtee ylimääräinen kuollut ihosolukko ja tuotteet imeytyvät huomattavasti helpommin ihoon lopun viikon ajan. Oletko huomannut, että voiteesi ei imeydy kunnolla ja jää ihon pinnalle lähmäiseksi kerrokseksi? Se voi johtua juuri tästä, että ihoa ei ole kuorittu hyvin.

Juo vettä, syö monipuolisesti ja pidä vatsa terveenä. Vatsan ja kehon kunto vaikuttaa myös ihoon ja sen mahdollisiin iho-ongelmiin kuten akneen tai ruusufinniin. Mitään superdieettiä ei kannata tässä vaiheessa tehdä, jotta ihosi ei säikähdä. Muista siis kohtuus kaikessa ja suosi kasviksia, marjoja ja hedelmiä osana ruokavaliota.

Muista nukkua tarpeeksi. Yön aikana iho uudistuu ja puhdistuu, joten voit tehostaa ihosi kuntoa hoitamalla sitä illalla tehokkaasti. Yön aikana ihonhoitotuotteidesi teho parantuu jopa 60%. Eli illalla kannattaa ottaa ne tehoseerumit tai naamiot käyttöön. Mitä kosteutetumpi iho on, sitä kuulaammalta ja terveemmältä iho näyttää ja sitä se myös on.

Dermorollaus. Suosittelen sitä todella! Paitsi jos sinulla on akne tai muu tulehduksellinen iho-oire. Dermorollaus kotona (varsinkin iltaisin) on tuonut minulle upeita tuloksia joka kerta. Jos et ole aiemmin rullaillut niin kerran tämän 7 päivän aikana riittää hyvin. Muista käyttää hyviä ja nimenomaan rullauksen jälkeen tarkoitettuja tuotteita. Suosittelen kokeilemaan A- ja C-vitamiinia dermorollauksen jälkeen. Aamulla sinulla on todellakin kirkas ja tasainen iho.

Lue lisää dermorollauksesta.

Näillä ihonhoidon huomioilla pääset jo viikossa lähemmäksi täydellistä ihoa. Se vaatii juuri sinulle oikeat ihonhoitotuotteet sekä säännöllistä hoitamista. Kun jatkat näillä rutiineilla viikonkin jälkeen, tulet saamaan myös jatkossa huomattavampia tuloksia.

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy