Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Liity sisäpiiriin
Takaisin blogin etusivulle
Couperosa
Käytätkö couperosaan vain herkän ihon tuotteita?
9.30.2021 11:41

Couperosa eli ihon punoitus ja pienet vesisuonet kasvoilla ovat monen suomalaisen ihon ominaisuus. Elämme massa, jossa on usein kylmä ja tykkäämme lämmitellä saunassa. Tällöin suonet joutuvat tekemään ekstratyötä ja lopulta ne eivät enää jaksa tehdä työtään eli supistua ja laajentua. Mutta onko couperosa iho herkkä ja tuleeko sitä hoitaa herkän ihon tuotteilla?

Onko couperosa iholle käytettävä vain herkän ihon tuotteita?

Varmasti tiedät tunteen jos sinulla on couperosaa, että haluat minimoida kaiken mahdollisen joka voisi tuottaa ihollesi lisää punakkuutta. Koska useimmat meistä halutaan kuitenkin kauniin kirkas ja tasainen iho eikä jatkuva punoitus sovi tähän yhtälöön. Tällöin usein ostetaan kaikki tuotteet, jotka ovat tarkoitettu herkälle / couperosa iholle. Jos tunnistat itsesi tästä niin haluan kysyä, oletko huomannut ihossasi muutosta parempaan? Onko punoitus hävinnyt ja pysyykin poissa paremmin? Iho kyllä hyötyy näistä tuotteista, sillä niissä on vähän mitään ainesosia jotka ärsyttävät ihoasi ja puhdistusaine on hellävarainen. Mutta totuus on, että pelkkä ihon rauhoittaminen ei auta laajentuneita verisuonia, jotka tuottavat punoituksen. Tuotteessa on siis oltava jotain mikä auttaa suonia toimimaan oikein ja korjaa ns. värivirhettä. Tälläisia tuotteita löytyy, eikä niitä luokitella herkän ihon tuotteiksi. Sillä couperosa iho ei välttämättä ole herkkä. Se punottaa useimmiten kosketuksesta eikä välttämättä laittamastasi tuotteesta. Totta kai ihosi voi olla yhtä aikaa herkkä sekä siinä voi olla couperosaa.

Onko tutuillasi couperosaa jolle haluaisit jakaa tämän postauksen? Voit myös jakaa kirjoituksen sosiaalisessa mediassa!

Näin hoidat couperosaa ja vähennät punoitusta sekä näkyviä verisuonia

  • Ota käyttöön laadukas C-vitamiinia sisältävä tuote. Käytä aamuin illoin. Huomioi, että C-vitamiini on herkkä ainesosa, joten pakkauksen ei tulisi päästää tuotteeseen ilmaa, valoa eikä mielellään lämpöä / kylmää.
  • Käytä mietoja puhdistusaineita. Useimmiten vain iltaisin on riittävästi. Kysy ihonhoidonammattilaiselta lisää puhdistusrutiineista jos tarve.
  • A-vitamiinia iholle aamuin illoin vahvistamaan ohentunutta ihoa.
  • Valoimpulssihoito 1-3 kertaa, jotta pääset eroon laajentuneista verisuonista sekä tehokkaan alun ihon punoituksen lopettamiseksi. Huom.! oikea kotihoito pitää punoituksen poissa valoimpulssin jälkeen.

Miksi en siis suosittele käyttämään couperosaan pelkästään herkän ihon tuotteita on se, että ne eivät välttämättä vahvista ihoasi tai auta verisuonia toimimaan oikein. Yllättävän monen herkän ihon tuotteen tarkoitus on ainoastaan kosteuttaa ihoa ja pitää ärsykkeet loitolla. Nämä eivät kuitenkaan vie pois ongelmaa eli ohutta ihoa ja näkyviä suonia. Siksi voit ihan hyvällä omalla tunnolla ottaa ihonhoitorutiiniin myös niitä tehokkaampia hoitotuotteita. Ihoasi auttaa kertaheitolla tehokkaasti valoimpulssihoito, joka vahvistaa omaa ihoa, poistaa näkyviä suonia sekä yleistä punoitusta. Tämän jälkeen on tietysti pidettävä tuloksista kiinni, oikeanlaisella kotihoidolla.

Jos haluat ottaa tehostartin kohti tasaista ja kirkasta ihoa, varaa valoimpulssi kasvohoito hoitolaani. Varaa valoimpulssi kasvohoito

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy