Soita heti: 040 546 8080
Ma-Pe: 10.00-17.00 La, Su: Sopimuksen mukaan
Takaisin blogin etusivulle
Ihonhoito
Tuotekokeilu, jonka tavoitteena eroon selluliitistä
3.21.2024 10:05
Appelsiinin puolikkaita keltaisella taustalla.

Ylimääräinen rasva ja selluliitti. Tämä monen, varsinkin naisen, ominaisuus. On ollut muotia kauan, että siitä halutaan eroon. Tämä tuppaa olemaan miltei mahdottomuus tai ainakin siltä se tuntuu. Onneksi nykyään mainoksissa näkee malleilla selluliittia ja mallit näyttävät siltä miltä suurin osa ihmisistä. Täytyy kuitenkin myöntää, että itsekin aivan innostuin, kun kuulin että hoitolassani käyttämä tuotesarja toi uuden kiinteyttävän vartalovoiteen (päivitetyn version vanhoista tuotteista). Kysyin seuraajiltani instagramissa haluaisivatko he nähdä ennen ja jälkeen kuvat tämän tuotteen testauksesta. Totta kai kiinnostusta oli ja nyt yhden tuubin voidetta käyttäneenä tulen kertomaan kokemuksia ja mahdollisia tuloksia.

Mikä tuote minulla oli käytössä?

Käytin siis Environ sarjan Tri-Complex Contouring Cream vartalogeeliä. Se lupaa terveemmän ja kiinteämmän ihon samalla elvyttäen sekä vähentäen selluliittialueiden epätasaisuutta. Tuotteen koko on 125ml, joten ihan joka paikkaan sitä ei raaskinut laittaa vaikka mieli teki.

Miten tuotetta käytetään?

Tuote on tarkoitettu käytettäväksi kaksi kertaa päivässä. Tuotteen tehoa voi korostaa mikroneulauksella, jolloin tuote pääsee syvemmälle vaikuttamaan. Itse käytin hyvin vähän neulausta alle, mutta aina silloin tällöin. Contour Creamin ohella suositellaan käytettävän Derma-Lac maitohapponestettä ja A,C,E Oil vitamiini öljyä. Laitoin yleensä iltaisin A,C,E Oil:in ja aamuisin A-vitamiinivoiteen. Geelimäinen koostumus tuotteessa teki sen käytöstä miellyttävää, sillä se levittyi hyvin ja oli kevyt.

Contour Cream ei sisällä hajusteita, koska se on suunniteltu käytettävän neulauksen jälkeen. Kuitenkin tuotteen sisältämät ainesosat itsessään tekevät miedon ja raikkaan tuoksun tuotteeseen.

Mitkä olivat tulokset?

Testasin tuotetta reisiin lantion kohdalle ja hieman pakaroihin sekä leuan alle kaksoisleukaan. Jo heti seuraavana päivänä huomasin ihon olevan silkkisen pehmeä ja napakka. Ensimmäisenä tulosta huomasin reisien selluliitissä. Sitä oli vielä, mutta iho oli tasaisempi. Hieman myöhemmin huomasin myös leuan alusen tuntuvan kiinteämmältä. Tuntui kuin leuan alta olisi sulanut rasvaa ja jäljelle oli jäänyt napakka iho.

Olin hieman skeptinen kuinka tälläinen voi auttaa, mutta yllätyin positiivisesti. Ei tämä geeli kaikkea rasvaa vie, mutta antaa huomattavan tuloksen. Voisin kuvitella, että pidemmällä käytöllä tulokset vain paranisivat. Tämä tuotekokeilu jätti palon, että haluan kokeilla hoitolakäyttöön tarkoitettua kiinteyttävää tuotetta, jolle Contour Cream on kotihoitotuote.

Iso plussa oli, että tämä geeli auttoin kaksoisleuan häivyttämisessä, mitä on monesti todella hankala saada pois ja sitä voi olla vaikka ei olisi ylipainoa. Tämä tuote menee siis ehdottomasti jatkoon!

Käy kurkkaamassa ennen ja jälkeen kuvat instagramista "Tuloksia" osiosta.

PS. Tuotetta ei ole saatu vaan se on itse hankittu.

Jatka lukemista
Ota yhteyttä
Peuranpolvi 6, 40400 Jyväskylä
Sähköposti: senjasoukka@gmail.com
Puhelin: 040 546 8080
Yhteistyökumppanit
Sivujen toteutus jyDev Oy